ACCESS BARS o BARRES DE ACCESS

Els pensaments són una forma d’energia que té càrrega elèctrica. Quan pensem molt el nostre cervell es sobrecarrega, el que fa que aquest es trobi en una freqüència d’ones Beta. Aquest tipus de freqüència ens bloqueja, dificulta la relaxació i eleva el nivell d’estrès amb els problemes que això comporta.

Access bars o Barres de Access és una tècnica d’aplicació manual que aconsegueix, mitjançant suaus toc s en determinats punts específics del cap, que les ones cerebrals canviïn, passant d’ones Beta (estat de vigília) a Theta o Delta (estat de relaxació profunda).

Al ser estimulades o activades, aquestes barres comencen a descarregar-se i a eliminar informació (càrrega elèctrica)-
Es tracta literalment, de formatejar el nostre cervell i fer un reset, com si es tractés d’un disc dur.

Beneficis:
- Redueix: ansietat, insomni, estrès, depressió, dèficit d’atenció...
- Augmenta: autoestima, seguretat, calma, productivitat, energia, creativitat, libido, memòria, pau interior...

Que se sent després d’una sessió de Barres?

El primer símptoma sol ser una relaxació profunda mai experimentada fins ara, algunes persones noten certa incomoditat al crear resistències a deixar anar alguna emoció o bloqueig tot i que és el que estem facilitant durant la sessió.

Moltes persones s’adormen mentre altres entren en un estat de semi vigília en el que semblen dormides però estan conscients. En aquest estat de la ment, l’inconscient comença a eliminar la “brossa” acumulada durant anys de forma suau.

El segon símptoma sol ser una sensació de pau i claredat mental, molt poc comú en la majoria de les persones.

Els dies següents a la sessió s’apodera de tu un sentiment de major seguretat i confiança en tu mateix/a, mes creativitat, mes alegria i facilitat a l’hora de relacionar-te, més plaer i dinamisme en el cos físic.
Els pensaments limitants i judicis que hi havia abans al teu cap comencen a desaparèixer. Deixes d’actuar en funció del passat o la por al futur per viure plenament connectat al present.

El que abans pensaves que era difícil o impossible succeeix amb menys o cap esforç per part teva. Les possibilitats infinites comencen a mostrar-se a la teva vida i per primera vegada en anys tornes a tenir la possibilitat (real) d’escollir, no d’escollir en base als teus pensaments o antics sentiments que et limitaven, sinó en base al teu coneixement del moment present.

kine